Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Το 2ο Naturart Festival, στα Κοκκινόγεια Δράμας

    Ένας νέος θεσμός γεννήθηκε στη Δράμα και αναμένεται να ταράξει τα νερά. Ο λόγος για το δεύτερο ‘’Naturart Festival’’, που θα διοργανωθεί και φέτος στην λίμνη των Κοκκινογείων του Δήμου Προσοτσάνης, μόλις 20 χιλιόμετρα από την πόλη της Δράμας.

 


    Σε ένα εξαιρετικό φυσικό χώρο, λίγο έξω από το χωριό Κοκκινόγεια και σε πολύ μικρή απόσταση από το περίφημο ποτάμιο σπηλαίο του Μααρά, θα πραγματοποιηθεί ένα Φεστιβάλ, που στηρίζεται στην μουσική αλλά ταυτόχρονα προβάλει, υποστηρίζει και υποστηρίζεται από το φυσικό τοπίο, φέρνει τον επισκέπτη σε επαφή με την φύση μέσα από εναλλακτικές μορφές διασκέδασης, ψυχαγωγίας και άθλησης και υπενθυμίζει οικολογικές ανησυχίες (βουνό, θάλασσα, ποτάμι, λίμνη), προτρέποντας όσους παραβρεθούν να ζήσουν μια μοναδική συνδυαστική εμπειρία. 
  Σημαντικοί καλλιτέχνες όπως Ν. Μποφίλιου, Αλ. Ιωαννίδης, Μ. Πασχαλίδης, ΜΠΛΕ, Δ. Αναστασιάδης, Μ. Ασλανίδου, Π. Παυλίδης, αλλά και πολλά τοπικά συγκροτήματα του Νομού Δράμας, θα κρατήσουν συντροφιά στο ‘’Naturart Festival’’, που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των κατοίκων της Ανατολικής Μακεδονίας. Οι κεντρικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 10 μέχρι τις 13 Ιουλίου και οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν και κάμπινγκ δίπλα στην λίμνη.
 

    Πληροφορίες στην σελίδα του φεστιβάλ στο fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου