Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Η πρώτη υπερατλαντική πτήση από την Θεσσαλονίκη.

  Ιστορική μέρα για την Θεσσαλονίκη, μια που σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη υπερατλαντική πτήση, στην ιστορία του αεροδρομίου ‘’Μακεδονία’’. Η Ελληνική εταιρία ‘’Sky Greece’’ που ιδρύσαν Έλληνες ομογενείς που ζουν στο Καναδά, θα συνδέει όλο το χρόνο την Θεσσαλονίκη με το Τορόντο και το Μόντρεαλ, ενώ εάν όλα πάνε καλά, σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθεί και απευθείας πτήση από τη Θεσσαλονίκη για την Νέα Υόρκη. 


     Έτσι από σήμερα το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης θα έχει και υπερατλαντικές πτήσεις, μόνο που για το πρώτο διάστημα, λόγω του ότι ακόμη  δεν έχει ολοκληρωθεί ο αεροδιάδρομος του ‘’Μακεδονία’’, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με μία στάση στη Βουδαπέστη.
     Η ‘’Sky Greece’’, πετάει και από Αθήνα για Βόρεια Αμερική και Καναδά, καλύπτοντας έτσι μια Ελληνική εταιρεία, το τεράστιο κενό που άφησε η  ‘’Ολυμπιακή’’.


  Στην ιδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για την υποδοχή της πρώτης πτήσης, το παρών έδωσαν οι τοπικές αρχές της πόλης, η διοίκηση της εταιρείας, εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, άνθρωποι του τουρισμού και πολλοί άλλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου